- Startseite
- Forum
- Auto
- Mercedes
- ML, GLE & GL
- GLC
- Kako pridobim, certifikat tuv, al pa kako bi pridobil od proizvajalca mercedes dokument emisij g/km
Kako pridobim, certifikat tuv, al pa kako bi pridobil od proizvajalca mercedes dokument emisij g/km
Kupil sem avto glc 300 4matic,2018,nemski dokumenti a je bil uvozen iz USA, avto v nemški prometni ni imel vpisanih emisij g/km, pod oznako V7. Preko nekih povezav sem prisel do g. Pirc ki mi je zrihtal nek tuv certifikat na katerem pa je zapisano da avto emisije za glc so 259g/km,kar je nemogo?e saj ta avto ima emisije od 161-174g/km.Oni so spremenili emisije iz migls v km, a to je razlika Sai 1migls je 1.6km in avtomati?no je onesnaževanje ve?je. Nemorwm avto ki onesnazuje v evropi 161g/km, TA isti model v USA onesnazuje isto le da mils je 1.6km.A ZA mene je to razlika pri pla?ilu dmv namesto 200e bi moral placat 1.730e.kako lahko uradno od proizvajalca pridobim koliko onesnazuje moj avto g/km, prosim za pomoc
Ähnliche Themen
2 Antworten
Gesundheit
Ich habe ein Auto glc 300 4matic,2018,deutsche Papiere aber es wurde aus den USA importiert, das Auto hatte keine Emissionen g/km in der deutschen Registrierung eingetragen, unter dem V7-Zeichen. Durch einige Verbindungen kam ich zu Herrn. Pirc, der mir eine kurze Bescheinigung besorgt hat, die besagt, dass die Emissionen des Autos für glc 259g/km sind, was unmöglich ist, weil dieses Auto Emissionen von 161-174g/km hat.Sie haben die Emissionen von migls zu km geändert, aber das ist der Unterschied Sai 1migls ist 1,6km und Automatik? gut die Verschmutzung ist mehr. Ich kann kein Auto haben, das 161g/km in Europa verschmutzt, ABER das gleiche Modell in den USA verschmutzt das Gleiche, nur die Meilen sind 1,6km.ABER FÜR MICH ist das der Unterschied bei der Zahlung von dmv anstelle von 200e sollte ich 1.730e zahlen.wie kann ich offiziell vom Hersteller erfahren, wie viel mein Auto in g/km verschmutzt, bitte helfen Sie
Fahren Sie zum nächsten Mercedes Stützpunkt und lassen Sie sich die Genehmigung für das Land ausdrucken, wo das Fahrzeug angemeldet wird.
Odpravite se do najbližjega Mercedesovega prodajnega mesta in zahtevajte, da vam natisnejo dovoljenje za državo, v kateri je vozilo registrirano.Zitat:
@Goran-Gavrilovic schrieb am 6. Februar 2025 um 23:17:29 Uhr:
Kupil sem avto glc 300 4matic,2018,nemski dokumenti a je bil uvozen iz USA, avto v nemški prometni ni imel vpisanih emisij g/km, pod oznako V7. Preko nekih povezav sem prisel do g. Pirc ki mi je zrihtal nek tuv certifikat na katerem pa je zapisano da avto emisije za glc so 259g/km,kar je nemogo?e saj ta avto ima emisije od 161-174g/km.Oni so spremenili emisije iz migls v km, a to je razlika Sai 1migls je 1.6km in avtomati?no je onesnaževanje ve?je. Nemorwm avto ki onesnazuje v evropi 161g/km, TA isti model v USA onesnazuje isto le da mils je 1.6km.A ZA mene je to razlika pri pla?ilu dmv namesto 200e bi moral placat 1.730e.kako lahko uradno od proizvajalca pridobim koliko onesnazuje moj avto g/km, prosim za pomoc